2020-07-18 08:08:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Próbáljon türelmes és empatikus lenni, különösen szerelmi téren

Napi horoszkóp július 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma este már a Rák jegyébe lép, ez kedvez minden családi programnak. Elképzelhető, hogy ünnepelnek valamit, talán a tágabb rokonságban várhatóak jó hírek, családalapítás, vagy eljegyzés.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma egy baráti kapcsolata kerülhet a középpontba. Úgy érzi, valakitől eltávolodott, és ebben talán ön is hibás, elhanyagolta az illetőt. Ma lehetősége lesz rá, hogy változtasson ezen, egy éjszakába nyúló beszélgetés során újra közel kerülhetnek egymáshoz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kisebb súrlódások tehetik feszülté a hangulatot otthon. Igyekezete ellenére sincs mindenki önnel egy véleményen a szűkebb környezetében. Próbáljon türelmes és empatikus lenni, különösen szerelmi téren.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold este már a Rák jegyébe lép, ez felerősíti a gyengéd érzéseit. Szívesen tölti az időt otthon, és ha nem szervezi túl a programokat, akkor igazán pihentetően telik ez a nap. A családi harmóniát semmilyen vita nem árnyékolja be, remek hétvége elébe néz!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kissé szeszélyes hangulatban van, és elvárja, hogy mások is kövessék a hirtelen ötleteit. Ráadásul könnyen dühbe gurul, ha végül a családtajgai leszavazzák a tervét. Ha képes kompromisszumot kötni, sok bosszúságtól kímélheti meg magát!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Önmagával és másokkal szemben is túlságosan nagy elvárásokat támaszt. Gondolja végig, hol, miben ereszthetne egy kicsit a gyeplőn? A párkapcsolatának is jót tenne, ha egy kicsit lazábban viszonyulna az élethez!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az egyszerű ügyeket ne bonyolítsa túl, mert azzal csak az idejét pocsékolná, annál kevesebb jut a pihenésre, szórakozásra. Legyen gyors és határozott, ha intézni valója akad. A párja csípős megjegyzéseit ne vegye magára!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szerelem és a párkapcsolat áll most az életében az első helyen. Talán úgy érzi, hiábavalóan vágyakozik valaki után, pedig lehet, hogy az illető is vonzódik önhöz! Legyen egy kicsit egyértelműbb, elképzelhető, hogy túlságosan homályos célzásokat tesz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Rák jegyébe lép. Ön nagyon meghatóan tud másokról gondoskodni, és ezt a szerettei szívből fogják viszonozni. Egy kellemes meglepetésben is része lehet, valaki megajándékozza azzal, amire már régóta vágyott.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai nap próbára teheti önt egy nagy feladattal. Legyen a helyén a szíve, és akkor tudni fogja, hogyan döntsön. Most nagyon pozitív a kisugárzása, emiatt könnyedén ismerkedik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hagyja magát sodortatni az árral, ne tervezzen előre semmit, mert csak bosszankodna, ha nem a tervei szerint alakulnának a dolgok. Egyik váratlan esemény éri a másik után, de ha ön elég rugalmas, akkor ebben még örömét is lelheti!


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy kisebb konfliktus teszi nehézzé ezt a napot. Hiába folytat struccpolitikát, ha végre nem hajlandó tudomást venni a problémákról, melyek a kapcsolatát beárnyékolják, akkor nagyon hamar válsággá mélyülhetnek a gondok.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: